Spicy chicken wrap

Spicy chicken wrap

Deze spicy chicken wrap is super easy om te maken en er gaan ook nog eens weinig ingrediënten in. Je kunt er zelf voor kiezen om sla, tomaat, komkommer, augurk, olijven of mais in te doen. Ik heb alleen sla in mijn wrap gedaan, omdat ik daarnaast nog een salade had.

Ingrediënten

Voor drie personen:

 • 300 gram kipfilet
 • 3 wraps
 • 1 grote ui
 • 2 rode en/of groene kleine pepers
 • 2 teentjes knoflook
 • 2 volle theelepels paprikapoeder
 • 2 eetlepels pikante kippenpoeder van Verstegen
 • 1 volle theelepel komijn
 • 1 theelepel chillivlokken
 • 1 theelepel zwarte peper
 • Eventueel sambal
 • zout naar smaak

Bereidingswijze

 1. Snijd de kipfilet in blokken. Snijd de ui in ringen en de pepers in kleine ronde stukken.
 2. Plet de knoflook met een grote mes en snijd in stukken, grootte mag jezelf bepalen.
 3. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pan en voeg de ui, peper en knoflook eraan toe. Bak tot de uien goudbruin zijn en voeg de kip met alle kruiden eraan toe.
 4. Zodra de kip gaar is haal je het van het vuur af.
 5. Smeer eventueel sambal in een wrap en voeg groente naar keus eraan toe met de kip. Als de kip al spicy genoeg is kan je de sambal weglaten. Rol de wrap op en snijd doormidden. Serveer met patat en/of salade. Eetsmakelijk!

Vergeet je niet jouw spicy chicken wrap met de hashtag #zartointhekitchen te delen?

5 Comments

 1. Hallo Zarife, ik wil mij in jouw blog abonneren kan dat? 😉

  • Hi Roumy,

   Wat leuk! Ik heb deze functie zojuist toegevoegd aan mijn website, vanaf nu kan je je abonneren op mijn blog. Als je via mobiel mijn blog opent vind je het onderaan onder ”volg mij ook op”. Als je via de laptop/computer mijn blog opent zie je het aan de rechterkant!

   Groetjes,

   Zarife

 2. Hallo Zarife,
  Komt er voor Spicy chicken wrap een video online op YouTube?

  mvg
  Fürkan

  • Hi Furkan,

   Ik ben bezig om alle bestaande recepten meer aandacht te geven. Dus hopelijk komt er gauw een video van dit recept!

   Groetjes,

   Zarife

 3. Pingback: Rheden eet smakelijk; eieren met kip of hipsters, deel 2

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*