Tiramisu balletjes

Tiramisu balletjes

Ingrediënten

voor circa 25 stuks:

  • 175 gram lange vingers
  • 250 gram mascarpone
  • 2 volle eetlepels poedersuiker
  • 3 eetlepels cacaopoeder van merk Krüger (overige merken geven een bittere smaak)
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 2 sticks espresso
  • 1,5 handjevol walnoten

Bereidingswijze

  1. Maal de lange vingers fijn samen met de walnoten. De walnoten hoeven niet helemaal fijn, het is best lekker als het hele kleine stukjes (echt mini dan hé!) zijn. Meng de gemalen lange vingers met de gemalen walnoten in een kom.
  2. Los de espresso op in 85 ml gekookt water. Voeg toe aan het kruimelmengsel. Zet in de koelkast.
  3. Mix de mascarpone met vanillesuiker en poedersuiker voor ongeveer 1/2 minuten. Voeg toe aan kruimelmengsel. Zet in de koelkast voor 30/40 minuten.
  4. Maak er balletjes van.
  5. Rol in cacaopoeder en zet in de koelkast voor minimaal 6/7 uur (of gewoon een nachtje). Eetsmakelijk!

Bekijk ook mijn video

Vergeet je niet jouw tiramisu balletjes met de hashtag #zartointhekitchen te delen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*