Samen zorgeloos genieten met Mekkafood!

Samen zorgeloos genieten met Mekkafood!


Na een lange werkdag weet je soms gewoon niet wat je moet koken. Of je hebt gewoon geen zin om uitgebreid te koken. Ken jij dat ook? Op zulke dagen denk ik dan altijd aan de vriezer! Wat heb ik nog liggen? Gegarandeerd een homemade pizza maar elke week een pizza naar binnenwerken, doe ik liever niet (mijn hart huilt hier wel even van).

Zoals het jullie is opgevallen, probeer ik op sommige dagen helemaal geen vlees te eten. Op dagen dat ik even niet weet wat ik moet koken gaat mijn keus uit naar een meatless maaltijd. Ik ga dan even snel naar de supermarkt om groente te halen, maar maar… hier komt het: onlangs ontdekte ik de falafel van Mekkafood! Super handig voor de dagen dat ik inspiratieloos ben! Je tovert in no time een vullende en kleurrijke maaltijd op tafel! Je kunt de falafels van Mekkafood eten in een salade, pitabroodje, wrap of gewoon in een simpel wit bolletje. Tevens past de falafel ook leuk bij een tapasavondje. Wil je zo een tapasavondje organiseren? Neem dan vooral een kijkje in het assortiment van Mekkafood. Je vindt er vele smaakvolle (halal) hapjes, de bitterballen zijn o.a. mijn favoriet!

Mijn voorkeur gaat uit naar een goed gevulde falafel wrap, netzoals bij de Libanees. Oooo zo lekker!! Benieuwd naar hoe ik die maak, zodat ook jij straks zorgeloos kan genieten met Mekkafood na een druk dagje? Lees dan gauw verder!

Ingrediënten

 • Wraps
 • 4 falafels per wrap
 • Wortelsalade (klik hier voor het recept)
 • Sla
 • Komkommer
 • Tomaten
 • Olijven
 • Hummus

Bereidingswijze

 1. Snijd de tomaten en komkommer in gewenste grootte.
 2. Bak de falafel volgens de aanwijzing op de verpakking.
 3. Smeer de wraps in met hummus naar smaak, voeg de gebakken falafel eraan toe met wortelsalade, sla, tomaat, komkommer en olijven! Easy peasy maar ook dat kan lekker zijn! Eetsmakelijk 🙂
  (ps.  de bitterballen staan erg leuk op tafel naast dat ze heel lekker zijn) 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mekkafood

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*