Homemade icecream

Homemade icecream

Super easy en lekker! Vanaf nu kan je ijs gewoon thuis maken.

Ingrediënten

  • 600 ml slagroom
  • 1 blikje gecondenseerde melk (300 ml)
  • 2,5 theelepels vanille aroma
  • eventueel kleurstof
  • eventueel aardbei/oreo

Bereidingswijze

  1. Klop eerst de slagroom.
  2. Doe daarna de gecondenseerde melk in een kommetje en voeg hier de geklopte slagroom en vanille aroma aan toe. Je kan er eventueel kleurstof of stukjes aardbei/oreo aan toevoegen. Roer dit tot een geheel.
  3. Schenk het mengsel in bakken en laat invriezen tot de volgende dag. De volgende dag is het ijs het lekkerst. Enjoy!

Vergeet je niet jouw homemade icecream met de hashtag #zartointhekitchen te delen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*