Op dag vier staat deze gegrilde paprikasalade op het menu. Erg lekker en simpel om te maken!
Ingrediënten
- 7 rode punt paprika’s
- 2 middelgrote uien
- 2 tomaten
- 2 teentjes knoflook
- handjevol peterselie
- 2 takjes lenteui
- paprikapoeder naar smaak
- chillivlokken naar smaak
- zwarte peper naar smaak
- zout naar smaak
- olijfolie
Bereidingswijze
- Doe de paprika’s, uien en tomaten in de oven op de grillstand (200 graden). Haal uit de oven wanneer ze goed gegrild zijn.
- Snijd de paprika, uien en tomaten in kleine stukken. Pers de knoflook. Snijd peterselie en lentui fijn.
- Doe alles in een kom en breng op smaak met kruiden en zout. Doe er een beetje olijfolie bij en meng tot een geheel. Serveer een warm stokbroodje erbij, eetsmakelijk!
Vergeet je niet jouw gegrilde paprikasalade met de hashtag #zartointhekitchen te delen?
Leuke blog, via kookhoekje van xfaatje ben ik op je website terecht gekomen.
Deze salade ga ik proberen te maken
Hoi Sam,
Wat leuk om te horen! Welkom :)! Ben benieuwd wat je ervan vindt! Veel kookplezier.
Groetjes,
Zarife