Garnalen in koriander-botersaus

Garnalen in koriander-botersaus

Ingrediënten

  • 500 gram cocktail garnalen (gekookt & gepeld)
  • 125 gram roomboter
  • 2 theelepels chillivlokken
  • 1 handje verse koriander
  • zout naar smaak

Bereidingswijze

  1. Smelt de roomboter in een pannetje en voeg de garnalen eraan toe.
  2. Bak de garnalen gedurende 5 minuten op een middelhoge vuur in de roomboter.
  3. Voeg de kruiden tezamen met de (fijngesneden) koriander aan de garnalen toe en laat dit ongeveer 2 minuten doorbakken (laat genoeg roomboter over om met brood te kunnen dippen in de saus).  Serveer met verse brood.  Eetsmakelijk!

Vergeet je niet jouw garnalen in koriander-botersaus met de hashtag #zartointhekitchen te delen?

2 Comments

  1. Deze ook gemaakt en het was weer heerlijk, bedankt meid!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*