Wil je niet lang bezig zijn met het voorbereiden van een nagerecht? Dan is dit recept ideaal voor jou! Binnen 7 minuten ben je namelijk al klaar. En de combinatie van banaan en kaneel is hemels! Just try it and you will love it 🙂
Ingrediënten
- 500 gram verse slagroom
- 2 pakjes klopfix
- 2 eetlepels kristalsuiker
- 2 tot 3 bananen
- 1 pakje (tea) biscuits
Bereidingswijze
- Klop de slagroom, klopfix en suiker tot een stevig geheel (ongeveer 5 min.).
- Snijd vervolgens de bananen in plakken.
- Leg de biscuits neer in een schaal en smeer daarover het mengsel.
- Doe daarover de bananen en dan weer een laagje biscuits.
- Als laatst doe je weer een laagje van het mengsel erop en daarover weer kaneel.
- Dek het met aluminiumfolie af en laat het een nachtje in de koelkast wachten. Tada, eetsmakelijk!
Vergeet je niet jouw banaan kaneel slagroom toetje met de hashtag #zartointhekitchen te delen?
Hoe kan het toch dat je zo weinig comments hebt? Je foto’s zijn geweldig en je recepten zien er goed uit. Ik hoop dat meer mensen zullen reageren. Ga zo door meid!!
Hi Malika,
Wat een lieve en leuke reactie! Heel erg bedankt voor jouw lieve woorden!
Groetjes,
Zarife
Dat komt denk ik omdat de meeste reacties op Instagram worden geplaatst:) Ik heb dit receptje ook geprobeerd en het was echt heerlijk!
Hoi Soen,
Heb mijn website recent vernieuwd, daar kan het ook aan liggen. Voorheen konden mijn volgers geen comment plaatsen. En wat jij zegt klopt ook zeker! Denk dat het ook daar mee te maken heeft!
Ben blij dat het gesmaakt heeft, dank voor je reactie!
Groetjes,
Zarife