Aardappelen uit de oven met heerlijke krokante chickenwings ernaast! I love it! Het recept voor de chickenwings vind je hier.
Ingrediënten
- 8 aardappelen (vastkokend)
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1,5 eetlepel pikante kippenpoeder van Verstegen
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 0,5 theelepel chillivlokken
- 0,5 theelepel komijn
- nigellazaad naar smaak
- 3 takjes rozemarijn
- 2 teentjes knoflook
- zout naar smaak
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en was goed in koud water.
- Snijd de aardappelen in gewenste vorm/grootte.
- Voeg alle bovenstaande kruiden eraan toe, breng op smaak met zout. Doe er een scheutje olijfolie bij en nigellazaad naar smaak. Meng tot een geheel. Doe in een ovenschaal bedekt met bakpapier.
- Snijd de knoflook in kleine stukken en strooi het erbij. Doe ook de rozemarijn erbij.
- Doe het in een voorverwarmde oven op 180 graden, op de grillstand (!). Ik laat het ongeveer 20/30 min in de oven. Per oven verschilt dit! Dus houd zelf in de gaten.
Vergeet je niet jouw aardappelen uit de oven met de hashtag #zartointhekitchen te delen?